Handelsbetingelser​

Vaskebaljen tilbyder vask og strygning. Resultatet af en vask afhænger altid af stoffets struktur og de pletter, som skal fjernes. Derfor garanterer Vaskebaljen ikke en speciel renhedsgrad.

Prisen fremgår af ordresedlen som kunden får ved afhentning af vasketøjet og vil altid kunne findes på Vaskebaljens hjemmeside. Kunden vælger selv, om der skal betales ved afhentning eller levering, og der betales enten kontanter eller ved MobilePay. Vaskebaljen forbeholder sig ret til ikke at udlevere vaskeordren, såfremt kunden ikke er i stand til at betale for udført arbejde.

Vaskebaljen kan efter gennemgang af det modtagede tøj afvise at vaske dette, hvis Vaskebaljen vurderer, at tøjet/tekstilerne ikke tåler vask, eller er mørt.

​​

Ved indlevering er kunden forpligtet til at oplyse Vaskebaljen om særlige hensyn, der skal tages til tøjet, samt oplyse om ordrens værdi, hvis denne overstiger kr 4000,-.

​Vaskebaljen er ikke ansvarlig, hvis Vaskebaljen har oplyst kunden om, at vasketøjet ikke kan vaskes, og Kunden har insisteret på at få tøjet vasket.

Vaskebaljen fraskriver sig ethvert ansvar i tilfælde af, at vasketøjet var defekt før vask hos Vaskebaljen, vævefejl, utilstrækkelig stofstyrke eller indfarvning eller utilstrækkelig rustbeskyttelse for metalgenstande.

Kundens krav vedrørende defekter udløber 1 måned efter udlevering af vasketøjet.

Vaskebaljens ansvar er ikke virksomt i forhold til normal slitage, krympning, tab af og skade på knapper, hægter, lynlåse, vattering eller andre genstande påsat vasketøjet.​​

Nyheder

Rengøring til private

Vaskebaljen vil fremover tilbyde rengøring i private hjem. I får mulighed for at sende vasketøj med mig hjem til Vaskebaljen, som I så vil få retur næste gang jeg kommer og gør rent hos jer.

shirt Få 10 % rabat på en firmaaftale. Tøjet ville blive afhentet mandag og leveret fredag.

Vaskebaljen

​Bæverstien 14, 2880 Bagsværd​   |   Ring på: 40 51 40 41   |  Skriv på e-mail: vaskebaljen@youmail.dk